Je Anne

Première: 1 nov. 2010 – Schouwburg Het Park – Hoorn.
Tournee: 21 oktober 2010 – 27 februari 2011
Wel of geen musical over Anne Frank? Wat is de definitie van een musical? Voor én tegenstanders. Met de grootst mogelijke integriteit heeft Mark Vijn Theaterproducties zich beziggehouden met het produceren van deze musical. Want uiteindelijk is het dat toch. Het is overduidelijk gebleken dat deze vorm van theater een hele grote groep mensen aanspreekt. En het is toch de bedoeling dat het verhaal van Anne Frank symbool staat voor een stuk geschiedenis dat niet vergeten mag worden of in de vergetelheid mag raken. Bijzonder trots zijn wij dan ook op deze prachtige productie die ondanks de weerstand van een enkele collega toch tot stand is gekomen. Mostert na de maaltijd…. Het bestaansrecht van deze musical wordt onderstreept in de prachtige recensies.

Cast: Thom Hoffman, Abke Bruins, Marloes van den Heuvel, Sanne Bosman, Levi van Kempen, Mark van der Laan, Annemarie Maas, Frans Maas, Hugo Kennis, Hans Langhout, Evelien Lauwers.

Creatives: Regie: Frank van Laecke – Musical Staging: Danny Rosseel – Vertaling: Rob Chrispijn – Muzikale Supervisie: Pol Vanfleteren – Muzikale Leiding: Michiel Münninghoff – Haar & Make Up: Barbara Vandervet – Decorontwerp: Frank van Laecke – Lichtontwerp: Coen van der Hoeven – Geluidsontwerp: Ramon van Stee – Kostuumontwerp: Milena Knoops – Uitvoerend producent: Marcella van Schaik, Producent: Mark Vijn.